Property ID : Object number 472

Verhuurd onder voorbehoud. €925 - Apartment
110 m² 1 Bedroom 1 Bathroom  Add to Favorites Print

Vier kamer appartement te huur aan de Jan Porcellisstraat in Rotterdam West. Het appartement heeft een achtertuin, balkon en is gelegen op de begane grond. Badkamer met douchecabine, toilet en wastafel met spiegel. De gehele woning is voorzien van dubbel glas. De woning is boven gemeubileerd en voorzien van centrale verwarming. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en het stadscentrum.
Dit mooie appartement is geschikt voor studenten of om te delen met collega’s. Het appartement heeft vier slaapkamers en een grote woonkamer.
Wat opvalt is het licht van licht, de goede staat van onderhoud (zowel intern als extern) en de mooie en zeker praktische indeling.

Openbaar vervoer (metro en bus), uitvalswegen (A20) (A13) en supermarkt zijn op loopafstand. Te huur voor 3 of 4 personen. Voor werkenden en studenten.
Indeling:
Entree van de woning met trap naar 2e verdieping.

Afmetingen:
slaapkamer: 32 m2
Slaapkamer: 42 m2
Slaapkamer: 33 m2
Badkamer: 4 m2
Tuin: 35 m2
Balkon: 10 m2

Kenmerken:
Type woning: Residentie
Verdieping: Begane grond
Oppervlakte: Ca. 110 m²
Eigen keuken: Ja
Tuin: Ja
Balkon: Ja
Verwarming: CV
Beschikbaarheid: Direct
Verblijfsvergunning vereist: Nee.
Huurprijs: € 925, – excl. Gas, water, licht.

Locatie:
De woning is gelegen aan de “Jan Porcellisstraat” in Rotterdam West, de winkelstraat is op korte loopafstand. Tevens zijn er diverse openbaar vervoervoorzieningen op loopafstand van de woning.

wordpress theme jazzsurf.com

Property Map

Similar Properties