Personeelshuisvesting


VOOR GROTE GROEPEN OF AFZONDERLIJKE FUNCTIES

Met onze service voor personeelshuisvesting zijn we in staat om alle zorg uit handen te nemen met betrekking tot de huisvesting van grote groepen werknemers of losse expats. Nadat we geschikte accommodatie hebben gevonden, kunnen we een op maat gesneden pakket aan bieden om er voor te zorgen dat het hele proces professioneel en efficiënt wordt afgehandeld.

UW MAKELAAR

Wij vertegenwoordigen in het gehele aanhuurproces alleen uw belangen. Naast het scannen van de markt en het onderhandelen kunnen wij zorgdragen voor de complete inrichting, het afsluiten van de nutsvoorzieningen en het complete financiële en technische beheer.

PAKKET OP MAAT

  1. Compleet dienstenpakket voor al uw wensen
  2. Wij vertegenwoordigen slechts uw belangen
  3. Groot netwerk van verhuurders, makelaars en relocationbureaus
  4. Één factuur per maand houdtl uw administratie georganiseerd
  5. Het verzorgen van de verhuizing en / of interieur
  6. Regelen van energie, internet, tv aansluiting en schoonmaak
  7. Eén aanspreekpunt voor al uw vragen
  8. Toegang tot alle beschikbare huurwoningen in Nederland

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Wij beseffen dat elk bedrijf zijn eigen voorkeuren heeft tijdens de huisvesting van het personeel. Met ons projectbeheer bieden wij naast het ‘single point of contact’ administratief beheer, maar desgewenst ook technisch ondersteuning. Onze Weenawonen Service Team stelt ons in staat om de meeste problemen binnen een dag op te lossen.

WIJ HELPEN U GRAAG

Onze makelaars staat direct voor u klaar en zijn gewend last minute aanvragen te voorzien. Mocht u interesse hebben in een pakket op maat, neem dan contact op met +31(0)10-7953283  / +31 (0)6 22 0000 10 of stuur ons een e-mail.