Onroerend goed verhuren


Onroerend goed verhuren Rotterdam
Verhuurmakelaar Weenawonen Makelaars is specialist in het verhuren van onroerend goed te Rotterdam en omgeving, zoals Capelle aan den IJssel of Barendrecht. Interesse of vragen? Neem contact met ons op!

Dé (ver)huurmakelaar van Rotterdam!

Door onze goede service en actieve aanpak, zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste verhuurmakelaars van Rotterdam. Wij verhuren vanaf 2006 onroerend goed van topkwaliteit aan onze woningzoekenden, die overigens altijd centraal staan binnen onze dienstverlening. Kijk op de website voor details over onze diensten en alle bijbehorende voordelen waar u van kan genieten, zoals onbeperkte bezichtigingen!

Onroerend goed voor bedrijventerreinen Rotterdam

U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht als particulier, vastgoedbeheerder, zelfstandig ondernemer, student, etc. Wij hebben qua onroerend goed alles in huis, van kamers tot en met villa’s. Deze huurwoningen kunnen hierbij gemeubileerd of casco zijn. Ook kunt u bij ons terecht als u werkzaam bent bij een bepaalde bedrijfsterrein te Rotterdam en als u dicht bij uw werk wilt wonen. Denk hierbij aan Rotterdam Brainpark, Bedrijvenpark Noord-West Rotterdam, Bedrijventerrein Prinsenland, Kop van Zuid en Cool. Neem gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken!