Vastgoedbeheer


Vastgoedbeheer Rotterdam
Bent u op zoek naar een betrouwbare, enthousiaste professionele partner die het vastgoedbeheer en onderhoud van uw woning of vastgoedportefeuille uit handen neemt? Op zowel financieel/administratief – als op technisch vlak? Dan bent u bij Weenawonen Makelaars in Rotterdam aan het goede adres! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Promotie, verhuur en onderhoud in Rotterdam

Ons vastgoedbeheer houdt in dat wij alle zaken rondom de promotie, verhuur en onderhoud van u beheren. Voor u betekent dit dat u met weenawonen.nl een professionele partner heeft die voor het gehele beheer van uw vastgoed zorgt in Rotterdam en omstreken. Neem daarom snel contact met ons op!

Uniek systeem vastgoedbeheer

Door de toegenomen vraag naar vastgoedbeheer in Rotterdam, hebben wij een eigen uniek beheersysteem (Weenawonen Vastgoedsysteem) ontwikkelt om uw vastgoed inzichtelijk te krijgen. Met dit systeem wordt u 24/7 geïnformeerd over de status van uw vastgoed. Weenawonen.nl staat voor een klant- en vraaggerichte aanpak en met dit unieke beheersysteem, weten wij een optimaal rendement te realiseren voor uw vastgoed! Wij werken graag met u samen!